Congres Natuur wijst landbouw de weg

Op 9 december 2016 organiseert Stichting Van Akker naar Bos, in samenwerking met Natuurlijke Landbouw Projecten en Advies het congres Natuur wijst landbouw de weg.

Hoofdspreker op het congres is Pablo Tittonell, die ons zal aantonen dat alleen ecologische intensivering de wereld kan voeden. Kees van Veluw spreekt over permacultuur in de boerenpraktijk en Geert van der Veer vertelt over zijn knelpunten en oplossingen bij het opstarten van Herenboeren Boxtel. Aan het eind van de ochtend laat Louis Dolmans zien hoe de stichting Van Akker naar Bos haar toekomst ziet. In de middag een inspiratiemarkt bomvol met praktische kennis en lezingen. Tegen het eind van de middag inspireert Jan Willem Kamerman ons met de voedselbossen in Park Lingezegen. We ronden af met een paneldiscussie over de toekomst van de natuurlijke landbouw in Nederland.

Kijk hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *