Website NLPA in de lucht

daglelie-plaatjeNatuurlijke Landbouw Projecten & Advies is opgericht in 2015. De naam zegt het eigenlijk al, we voorzien ieder die wil omschakelen naar natuurlijke landbouw van advies en coördineren projecten die met dit onderwerp te maken hebben. Boeren en landeigenaren ondersteunen we bij het bedenken, ontwerpen, aanleggen en beheren van een nieuw bedrijfssysteem. Overheden en natuurorganisaties ondersteunen we met haalbaarheidsonderzoek voor natuurlijke landbouw, burgerparticipatieprocessen en lokale voedselketens opzetten.

De website is bedoeld om te informeren over wie we zijnwat we voor je kunnen betekenen en om regelmatig nieuws en artikelen over natuurlijke landbouw te delen. Neem een kijkje bij de projecten die we tot nu toe hebben gerealiseerd en maak kennis met onze partners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *